Az SSV legenden Reutlingen vs VfB Stuttgart Traditionsteam foci youtube videó egy izgalmas mérkőzést mutat be a sportfotós szemével aki nem szórakozni hanem dolgozni megy a meccsre. Azonban a videó nem csak a foci szerelmeseinek lehet érdekes, hanem a fotozást kedvelőknek is. A felvételeken gyönyörű pillanatokat rögzítettem, amelyek remek fotók a média számára. Ha szereted a fotózást és a sportot, akkor ez a videó inspirációt adhat számodra, hogy örökítsd meg a legjobb pillanatokat a saját fényképeiden.
Legendás játékosok akik játszottak a mérkőzésen: Marco Langner, Christian Krieglmeier, Fabian Fecker, Thomas Scheuring, Thomas Kies, Rüdiger Rehm, Steffen Kocholl, Ilker Aybar, Sven Schimmel, Thomas Fritz, Ralf Becker, Sasa Janic, Andreas Rill, Manuel Waidmann, Dominik Maroh, Mario Wildmann, Volker Joos, Jochen Weigl, Stefan Lexa, Richard Potye, Christian Haas, Sven Schipplock, Marcus Ziegler, Egbert Schwartz, Nico Frommer, Bastian Bischoff.
Milan Jurkovic, Hansi Müller, Cacau, Timo Wenzel, Marc Kienle, Victor Lopes, Roberto Pinto, Martin Lanig, Tobias Rathgeb, Christoph Weber, Gerrit Müller, Denis Berger, Daniel Didavi, Sreto Ristic, Angelo Vaccaro.

Iratkozz fel a további tartalmakért!

Write A Comment