Prenumerera här: http://www.youtube.com/channel/UC53KwLK4BWXTJgUK6H2fiJg?sub_confirmation=1
————————————————————————————————–
GÄSTER: Ellen Hutchinson-Kay och Axel Insulander
Vi gör en svenskkoll eftersom Alex Norén och Sebastian Söderberg hade pallplatser. Ellen berättar om hur hon lägger upp sin tävlingskalender på en tour som kör stenhårt på sommaren. Och så känner vi att det är vår!
————————————————————————————————–
Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Talkshows på måndagar. Dessutom andra roliga klipp om banor, resor och utrustning däremellan.

1 Comment

  1. Jag kollade på Sebastian Söderberg från 14:e och framåt sista dagen. Då hade jag dessförinnan sett hans tidigare rundor. Framför allt på första varvet var hans sving absolut perfekt; i Luddeklass. Men på de fyra fem sista på finaldagen såg man precis det där man själv har känt så många gånger när det drar ihop sig: han försökte svinga lugnt, vilket aldrig funkar eftersom han inte fullföljde svingen. Han drog tre utslag till höger och det fjärde till vänster.

    När man tittar på Ludde fattar man vad det handlar om: alla fulla slag med full kraft! Hoppas Sebastian kan lära sig det eftersom resten av hans spel är så bra!

Write A Comment